Središče za zasebnost

V središču za zasebnost je omogočen vpogled in izbris lastih osebnih podatkov, ki so obdelovani na spletni strani. V spodnje polje vpišite vaš elektronski naslov ali vašo mobilno številko in na naveden elektronski naslov ali mobilno številko boste prejeli kodo za vpogled v obdelavo vašega osebnega podatka.
V primeru najdenega osebnega podatka, boste na vaš e-poštni naslov oz. mobilno številko prejeli navodila za nadaljevanje vpogleda/urejanja/izbrisa vaših osebnih podatkov.
Iskalnik po osebnih podatkih omogoča le iskanje po e-poštnem naslovu in mobilni telefonski številki in se nanaša le na vsebine, ki delujejo v sklopu spletne strani. Storitev je zgolj informativnega značaja, za podrobno poizvedbo o hranjenju vaših osebnih podatkov se obrnite na Planinsko društvo Zreče.